Skip to main content

Sitoudumme kestävään kehitykseen

Ruka Adventures tarjoaa asiakkailleen luontoelämyksiä, joissa kestävä kehitys on kiinteä osa koko tuotantoprosessia ja päivittäistä toimintaa. Sitoudumme kestävään kehitykseen ehkäisemällä ja vähentämällä matkailupalvelujen aikaan saamia ympäristövaikutuksia, sekä etsimällä jatkuvasti uusia keinoja pienentääksemme hiilijalanjälkeämme. Pidämme huolen, että työympäristömme on turvallinen, ja pyrimme ennakoimaan mahdollisia riski- ja kriisitilanteita. Arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme heidän oikeuksistaan myöskin mahdollisten alihankkijoidemme osalta. Kannustamme henkilökuntaamme pitämään yllä ammattitaitoaan ja osallistumaan ajantasaisiin koulutuksiin. Viestimme avoimesti sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme millä tavoin edistämme kestävää kehitystä niin ympäristön kuin yritystoiminnankin kannalta.


Ruka Adventures on palkittu Green Activities -sertifikaatilla

Tunnustukseksi sitoutumisestamme kestävään kehitykseen ohjelmapalvelujemme tuottamisessa, olemme saaneet Green Activities -sertifikaatin. Green Activities on erityisesti ohjelmapalvelualalle suunniteltu ympäristösertifikaatti. Green Activities -sertifikaatin saaneet yritykset ovat sitoutuneet jatkuvasti huomioimaan kestävän kehityksen toiminnassaan, ja raportoimaan toiminnastaan vuosittain sertifikaatin myöntävälle taholle. Määräystenmukaisuus todetaan säännöllisin tarkastuksin, ja sertifikaatin myöntää luotettava ja yrityksen ulkopuolinen taho.


Ruka Adventures on palkittu Sustainable Travel Finland -sertifikaatilla

Sustainable Travel Finland (STF) -sertifikaatti myönnetään matkailuyrityksille, jotka sitoutuvat toiminnassaan kestävän kehityksen mukaisiin periaatteisiin ja toimintatapoihin.